50% av graviditeten har gått

Äntligen hade vi vårt RUL i tisdags, och igår visade appen preglife att vi gått halva tiden av graviditeten. Så snabbt det har gått!

Ultraljudet visade att bebis mår bra och att allt såg normalt ut i magen♥

Till min stora förvåning fick vi även reda på att det blir en liten pojke som tittar ut i början av nästa år! Jag som hela tiden varit så säker på att det varit en tjej…

Vi har även fått hem den beställda sängen och skötbordet, däremot saknades spjälsängsmadrassen i leveransen, så idag ringde jag företaget och de skulle ta reda på vad som hänt och återkomma. Det visade sig att madrassen kommit bort och att de inte vet vart den finns, så de skulle skicka ut en ny till oss. Hoppas den kommer fram snart.

Ikväll ska vi (…eller i alla fall jag) skruva ihop skötbordet, så att jag kan få börja inreda lite och ställa i ordning i bebisrummet… Just nu är det mest en lagringsplats för alla saker vi hittills samlat på oss.

Längtar så tills rummet är färdigt och allt är klart för bebisens ankomst! Ska bli såå mysigt ha ett ”riktigt” rum att gå in i, istället för den förvaringsplats det idag är 🙂

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments