Avgjutning gravidmage med gips

»innehåller annonslänk för Babyland «

Mellandagarna har gått rätt så fort i år!

Jag har pusslat ett helt underbart julpussel som jag fick av mamma i julklapp, det var så härligt julmotiv! Men oj, så svårt det var att lägga! Jag upplevde bilden som rätt så ljus när jag såg den på kartongen, men i princip varje bit har olika bruna och röda nyanser på sig…så det har tagit tid! Inte är det världens lättaste att pussla med en mage som är så stor att man knappt når bordet heller 😉 Däremot hade jag oturen att jag aldrig fick pusslat klart pusslet, då jag hela tiden saknade en bit…. När jag sedan hade gett upp och rivit hela pusslet hittade jag så klart pusselbiten – under pusselmattan. Lagom irriterande!

I övrigt har jag skrivit klart och lämnat in sista tentan inför bebisens ankomst! Så nu är det bara att hålla tummarna för att den blir godkänd 😉

En av kvällarna passade R på att gå ut och festa med sina killkompisar, en sista chans innan han blir pappa 😉 Själv njöt jag för fullt med att vara ensam hemma och se på ”tjejfilm” med chips och dip 😉 Lägligt nog var det också första kvällen jag kände av sammandragningar och var säker på att det var vad jag kände! Dock var det inte så allvarligt, så jag lät R festa på och berättade för honom först dagen efter 🙂 Såklart har jag inte heller känt något mer efter det :/

Vi har även förevigat min fina mage med en gipsavgjutning, dock är den inte klar ännu 😉 Här kan du köpa ett likadant kit så att du kan gjuta din egen mage.

Men nu är det inte länge kvar av 2017, och så snart klockan hunnit bli över 00.00 på nyårsnatten så är vår älskade 2018 bebis välkommen ut till oss♥

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments