Sjukgymnast – uppföljning

Var hos återbesök hos sjukgymnasten idag, och det var nog ärligt talat ett av de mest värdelösa besök jag varit på någon gång!

Besöket varade 10 minuter och vi hade telefonkontakt på morgonen, då återbesöket egentligen skulle ha varit imorgon, men hon ringde upp för att hon var tvungen att boka om min tid till idag.

Kort sagt så frågade hon om jag var hjälpt av det foglossningsbälte jag fick förra gången, och hon tyckte att jag gick dåligt (haltade pga stress i samband med foglossning, ingen bra kombo!) så hon ville erbjuda mig kryckor, vilket jag tackade nej till… Jag rör mig knappt utanför hemmet, särskilt inte en dag med mycket smärtor, och om jag går utanför lägenheten förflyttar jag mig mestadels med bilen – så jag tyckte kryckor kändes väldigt onödigt då de knappt kommer bli använda samt att förlossningen förhoppningsvis inte är allt för långt bort, och då ska ju problemen upphöra!

Jag hade ju dock haft förhoppning om att jag skulle få mer hjälp med mina besvär i rygg, knä och höfter, men denna gång menade hon på att hon inte kunde göra något åt det alls förrän foglossningen var helt borta. Så då är det tydligen upp till mig för att ta kontakt med dem för ett så kallat nybesök igen.

Så…resan fram och tillbaka tog ca 40 minuter från dörr till dörr, och själva besöket varade i 10 minuter. När hon enkelt hade kunnat fråga på morgonen om jag tyckte att foglossningsbältet hjälpte… Ibland förstår jag mig inte på svensk sjukvård! 😉

 

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments