Tidningstips till tågresan – Vi Föräldrar

Precis åkt tåg i 2.5h och hade ett av de bättre resesällskapen!

Både bebisen som småsparkar i magen och nyinköpta föräldratidningen. Detta nummer är det första jag läser av dem, och i princip varenda artikel/uppslag var lika intressanta att läsa. Jag kommer definitivt köpa nästa nummer med!

Vad jag särskilt kan rekommendera till er föräldrar som redan har fått möta era underverk är artikeln om vinterkläderna! Flera bra tips att tänka på innan man köper årets vinterkläder – även jag som förskollärare lärde mig nya saker. Trots att jag dagligen möter barn och har stor erfarenhet kring vilka vinterkläder jag föredrar och anser är bra på olika vis.

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments