Vad innehåller babybox?

Vad varje box innehåller kan du läsa om i kategorin Babyboxar eller följa länken för varje box jag listat nedan 🙂

Jag har hämtat ut babyboxar från:

 

På babybox.se gör man en sambeställning till både LloydsApotek och Apoteksgruppen (som ger ut sin box tillsammans med Pampers). Man kan även beställa Babyproffsens babybox via samma formulär. Dessvärre kunde jag inte hämta ut babyboxen från Babyproffsen, då de bestämde sig för att göra om alla sina affärer i Göteborg med omnejd till BigBaby i samma veva som jag beställde mina boxar.

Jag har valt att enbart ta del av de babyboxar som är gratis, då vi ändå kommer att köpa det bebisen behöver utöver detta. Men om man vill köpa babyboxar så finns det ett flertal till att ta del av, Babypaket.com har listat en del av de boxarna 🙂

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments