Bäddat spjälsäng & vagn

»innehåller annonslänk för Babyland, Babyshop och Lekmer«

Har idag äntligen bäddat både spjälsängen och vagnen till bebisen♥

Som jag längtat efter detta! Har dock inte velat göra det för tidigt, så att det bara står och samlar damm och hinner bli ofräscht innan bebisen tittar ut. Men med ca 4 veckor kvar till BF så känns det okej att göra det nu.

Som ni kan se så passar vår dropside-säng perfekt i höjd med vår säng, vilket blir att vi får känslan av en ”bedsidecrib” men slipper köpa två spjälsängar 🙂

Här hittar du samma spjälsäng som vi har.

Här hittar du samma spjälskydd som vi har.

Bäddad säng till bebisen

Tanken är att när bebisen blir mer rörlig så fäller vi upp dropsiden för att känna oss säkra så att han inte trillar ur när han sover. Och vi kommer även att göra det så fort vi inte är i rummet när han sover, även fast han är liten och ligger stilla. Säkerheten först och främst♥

 

Tyvärr så hittar jag inte samma bäddset till vagnen som vi har, men detta har vi till spjälsängen och jag är så nöjd! (länk går till vagnsängkläder)

Bäddad liggdel i vagnen

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
1 Comment
äldst
nyast mest omröstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
5 years ago

Hej! Har köpt precis samma säng som er och bara undrar lite hur ni har sängen mot er, har ni dropsiden i lägsta läget? Blir det någon glipa mellan er säng och spjälsängen? För nu har jag ställt i till sängen utan att tagit dit dropside-sidan och då blir det ju typ en glipa på 5 cm emellan så det kommer ju inte funka. :-/ så ska testa sätta dit dropside och se om jag kan ha det i lägsta läget men att bebis fortfarande är i samma höjd som vår madrass. Om du vill får du gärna svara men… Läs mer »