Blöjor till nyfödd – vad och hur mycket behövs?

Vi är äntligen klara med första inköpet av blöjor till bebisen!

Vi passade på att köpa nu, då vi fått rabattkuponger från Libero (tack, facebook!) och tack vare dessa rabattkuponger kunde vi spara massor! Vi kände att det var lika bra att bunkra upp nu, så att vi slipper köra inom t.ex. Maxi på väg hem från BB. Skönt att ha så mycket som möjligt klart innan bebisen bestämmer sig för att komma ut och så att vi båda kan njuta till fullo av bebisbubblan sedan 😉

Då jag redan vet att olika barn kan reagera med någon allergiliknande reaktion på olika blöjmärken så vet vi inte vad vi och vår bebis kommer att föredra för blöjor sedan, men i och med att vi fick såpass bra rabatter så passade vi ändå på att köpa på oss av enbart Libero denna gång. Vi hoppas att Pampers och andra blöjmärken kommer med liknande erbjudanden så snart bebis tittat ut, om inte före, just så att vi kan testa oss fram till vad som passar oss bäst.

Dessutom är vi redan med i Liberoklubben (där dessa rabattkuponger kommer ifrån, även om jag fått dem via privatpersoner på facebook) och genom att vara medlem där och samla poäng så finns det chans till ännu fler blöjrabatter i framtiden.

Vi har nu köpt på oss:

  • 1 paket av nummer 1
  • 2 paket av nummer 2
  • Vi planerar att beställa 2 paket nummer 3 från min mamma när hon kommer och hälsar på oss, då hon köper med från Norge.

Och i övrigt har vi plockat på oss lite gott och blandat från Liberos rabattkuponger, så som våtservetter, blöjpåsar, babyolja etc. – varför inte passa på? 😉

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments