Julbord med Lärarförbundet

Var idag på Julbord med mitt andra jobb, Lärarförbundet. Alltid lika kul med de fester som vi anordnar, då det är lekar och tävlingar! Denna gång hade vi frågesport med Kahoot, som är en frågesport i mobilen/ipaden/datorn. Allt som behövs är lite förberedelse för den som är ansvarig som skapar själva frågorna och hittar på 4st svarsalternativ till varje fråga. Sedan visas allt på en storbildsskärm/projektor och tävlingen kan starta!

Fick fina blommor och även en tidig julklapp, då jag blev avtackad för denna tid eftersom jag är sjukskriven och strax går på mammaledighet.

Även dessa kollegor var det härligt att träffa igen! Det hinner gå allt för lång tid innan jag kommer mig för att besöka arbetsplatserna igen och träffa alla härliga kollegor♥

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments