Presenttips till dop eller namngivning

»innehåller annonslänk för Elodie Details och Lekmer.se «

Jag vill tipsa om en av de finaste och mest uppskattade presenterna som A fick på sin namngivning. Det är en personlig filt med uppgifter om t.ex. längd och vikt från födelsen.

Filten har superfin kvalité och är av ekologisk bomull och mäter 100*75 cm. Här beställer du den filten vi fick, och här finns de olika modellerna. Filten är tätvävd, så jag upplever den som varm och perfekt att ha under kallare dagar tillsammans med tunnare kläder i åkpåsen. Eller nu på våren istället för åkpåse, dock skulle jag tro att det kan blåsa igenom den…

Andra tips på fina dop- eller namngivningspresenter

  • detta bäddset från Elodie Details, superfint bäddset med luftballonger mot vit bakgrund som passar till spjälsängen.
  • även denna pärlsammetsfilt från Elodie Details tycker jag är superfin och passar lika bra oavsett om det är till kille eller tjej. Vi har två pärlsammetsfiltar från Elodie Details som jag älskar! De är både varma och mjuka, samtidigt som de är lite kraftigare så att det känns som de står emot vind lite bättre. Dessa har vi använt som täcke i vagnen till sovande bebis även under sommaren.
  • vi fick även en superfin servis till bebisen att äta på (finns här), detta tyckte vi var toppen eftersom vi inte hade köpt någon själv. Just barnserviser kan man inte heller få för mycket av, då det går åt ett par tallrikar om dagen och dessa är toppen då de har en sugkopp under den djupa tallriken som gör att den sitter fast i bordet/underlaget!

 

Till sist vill jag tipsa om Rofa Design som har mycket fint till exempelvis namngivning och dop!

 

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments