Vilka är de bästa namnlapparna?

»innehåller annonslänk för Filur Namnlappar «

Idag var jag och A iväg på en liten shoppingrunda, jag behöver en ny vårjacka men den jag hade sett ut passade mig inte alls… Det fanns ingen rörelsefrihet i den alls! Så det blir att leta vidare efter den perfekta vårjackan… Jag måste ju kunna röra armarna såpass i den att jag kan leka med A på lekplatsen♥

När vi ändå var iväg med bilen så passade vi på att panta och handla lite mat också. Och A fick sin första hink & spade! För att inte dessa ska tappas bort när vi är ute och leker så har jag såklart namnat dem med våra namnlappar från Filur Namnlappar, de är superbra och fäster på allt.

De tål även diskmaskin och tvättmaskin, och sitter kvar trots att de tvättas flera gånger, jag är supernöjd!

Att det dessutom är så smidigt att använda dem gör det bara ännu bättre… De fäster som ett vanligt klistermärke. Kan det bli bättre…?

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments