Besök hos barnmorskan V.38

…förhoppningsvis sista besöket hos barnmorskan idag!

Jag känner mig SÅ färdig med denna graviditeten nu, stor och otymplig, svårt att röra mig, sover dåligt etc etc etc…. Så jag hoppas verkligen att detta är sista besöket hos barnmorskan.

Vi har idag sammanfattat graviditeten, en ”normal” graviditet på många sätt. Dock mycket besök för mig och R i och med TUL och specialistultraljud, sedan blev det ju inte direkt bättre av att vi ville göra KUBtest och 3D ultraljud.

Hittills har jag räknat det till att vi har gjort 8st olika ultraljud på vår skatt♥

Vi har även skrivit förlossningsbrev idag, tillsammans med barnmorskan.

Det vi själva har skrivit har varit klart sedan länge! Skönt att veta vad vi vill och hur vi tänker kring vad som komma skall 🙂

Vi gick även igenom tiden på BB och hur vi tänker kring amning tillsammans med barnmorskan idag. Och det är väl inget speciellt där heller, jag & vi önskar att helamma så gott det går. Hoppas och tror verkligen att detta kommer att fungera. Ser fram emot alla timmars mys det kommer leda till♥ (även om jag garanterat kommer ångra det sedan med såriga bröstvårtor, tänder och allt vad som kommer…. 😉 )

I övrigt mätte vi magen som vanligt, lyssnade på hjärtat och tog prover. Jag ligger däremot lite högt i blodtryck (eller vad det heter) så vi ska kolla upp det nästa gång vi ses om han inte kommit ut innan dess.

Dessutom har Herr Bebis inte fixerat sig ännu, så om vattnet går utan värkar så var det tydligen viktigt att vi ringde in till förlossningen för att se vad de ville att vi skulle göra. Samt att jag höll mig så stilla jag kunde fram tills vi fått kontakt med förlossningen…

Undrar vad som kan hända? Tur att jag inte är en sådan person som lätt blir uppskrämd 🙂

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments