Besök hos sjukgymnasten

Äntligen har jag fått tummen ur och bokat in ett besök hos sjukgymnasten på grund av min hemska foglossning samt att jag har ont i ryggen.

Besöket gällande just foglossningen tycker jag inte gav så värst mycket, hon konstaterade att jag har foglossning och jag fick låna ett ”foglossningsbälte” att använda när jag rör mig mycket, för att stabilisera höfterna och fogarna.

Däremot nämnde hon  att hon är osäker på om smärtan jag har i ryggen kommer enbart från foglossning eller om det finns annan bakomliggande orsak… Detta blev jag dock inte ett dugg förvånad över då jag av och till har haft väldigt ont i såväl rygg som knän och höfter. När jag sökt hjälp för detta tidigare har jag dock aldrig fått någon, så det ska bli intressant på återbesöker i januari och se vad hon kommer fram till då.

Äntligen kanske jag kan få hjälp med smärta i rygg, höfter och knän! Det var mycket mer än vad jag vågat hoppas på 😀

0 0 votes
Article Rating
Prenumerera
Notifikation om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments